Sheba, o noua imagine pentru mesele pisicilor rafinate

11:43:00 0 Comments A+ a-

 



 Sheba, brandul de hrană umedă pentru pisici din portfoliul Mars, anunță astăzi o nouă identitate de brand È™i un nou portofoliu de produse: texturi, arome È™i mirosuri noi, toate în pachete noi, pentru că pisicile merită o experiență culinară deosebită. Odată cu lansarea reÈ›etelor îmbunătățite È™i inovaÈ›iilor precum Sheba Nature’s Collection È™i Sheba Kitten, brandul își propune să ofere hrană completă È™i echilibrată care să satisfacă È™i cele mai rafinate gusturi ale pisicilor. 

Pentru a le oferi părinÈ›ilor de pisici o experiență culinară deosebită ca cea a felinelor care preferă noile sortimente Sheba, brandul a colaborat cu Chef Ștefan Popescu pentru a lansa seria DeliCATese – o serie de trei episoade în care chef-ul, la rândul său mare iubitor de feline, a dezvoltat 3 reÈ›ete pentru părinÈ›ii de blănoase, menite să ofere momente culinare deosebite atunci când pisicile lor se bucură de noile produse Sheba.

Felinele, adevăraÈ›i gurmanzi 

Pisicile sunt cunoscute pentru preferinÈ›ele rafinate, însă un lucru este cert: cei care le îngrijesc își vor da seama de îndată ce părere au felinele lor despre hrana oferită – fie mâncarea din bol dispare imediat, fie rămâne neatinsă. O masă completă È™i de calitate este esenÈ›ială pentru a satisface aceste preferinÈ›e sofisticate È™i pentru a le asigura starea de bine. Blănoasele sunt mai fericite atunci când sunt hrănite corespunzător, ceea ce contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea relaÈ›iei cu părinÈ›ii care le îngrijesc È™i la o viață mai armonioasă în casă.

„Niciun animal îmblânzit nu È™i-a păstrat mai mult din rezerva sa străveche È™i nu a pierdut mai puÈ›in din demnitatea sa înnăscută”, spune William Conway. Prin urmare, pisicile pot fi dresate să facă doar ceea ce vor ele. Cu toate acestea, oamenii trăiesc cu impresia că sunt stăpâni de pisici, când în realitate pisicile sunt cele care stăpânesc È™i dresează oamenii printr-un proces numit „împisicizare”, pe care aceÈ™tia îl acceptă de bună voie È™i din iubire. Orice om care a fost dresat de către o pisică È™tie că torsul puternic, pe care îl aude dimineaÈ›a, împreună cu frecarea feÈ›ei sau făcutul de cozonaci sunt special folosite pentru a obÈ›ine cât mai rapid micul dejun. Cei mai mulÈ›i dintre noi, cei „împisicizaÈ›i”, hrănim pisica înaintea noastră È™i suntem măguliÈ›i de torsul ei zgomotos precum È™i de frecatul pe flancuri al picioarelor noastre – semne distinctive prin care ni se comunică încântarea că au primit o mâncare bună È™i gustoasă.” spune Candice Prohanca-Dragotă, psiholog clinician, psihoterapeut È™i mare iubitoare de pisici.




Sheba, brand sinonim cu rafinamentul culinar al pisicilor

Sheba a dezvoltat un nou portofoliu de produse care respectă gusturile exigente ale pisicilor, È›ine cont de nevoile lor specifice È™i oferă o varietate de combinaÈ›ii delicioase de ingrediente. Produsele îmbunătățite È™i noile sortimente Sheba conÈ›in bucăți de carne de cea mai înaltă calitate È™i ingrediente naturale atent selectate, bogate în minerale, fără coloranÈ›i È™i conservanÈ›i adăugaÈ›i. 

Prin noua selecÈ›ie Nature’s Collection, Sheba foloseÈ™te puterea naturii È™i lansează două sortimente: 

Nature’s Collection SelecÈ›ie de Pasăre include o varietate de gusturi È™i texturi de care pisicile se pot bucura: pui È™i ulei din seminÈ›e de in È™i garnitură de roÈ™ii, curcan È™i garnitură de morcovi È™i mazăre, rață È™i garnitură de dovleac È™i păstârnac sau pasăre È™i garnitură de morcovi. 

Nature’s Collection SelecÈ›ie Mixtă include sortimentele: pui È™i ulei de seminÈ›e de in È™i garnitură de roÈ™ii, curcan È™i garnitură de morcovi È™i mazăre, ton È™i ulei de seminÈ›e de in È™i garnitură de morcovi È™i mazăre È™i somon È™i garnitură de dovleac È™i păstârnac. 

Sortimentul Nature’s Collection include È™i plicurile individuale Sheba Curcan È™i Sheba Somon.

Preparate cu atenție și grijă, Select Slices sunt o alegere clasică pentru pisicile Sheba. Savoarea autentică este obţinută fără arome, coloranţi sau conservanţi artificiali, iar pisicile se pot bucura acum de gusturi și texturi îmbunătățite, într-o mulțime de variante, precum:

Select Slices SelecÈ›ie de PeÈ™te care include: somon È™i cod negru, peÈ™te cu carne albă, peÈ™te oceanic È™i cod. 

Select Slices SelecÈ›ie Suculentă care include: pui È™i vită, pui, miel sau rață È™i curcan. 

Mai mult, Sheba introduce în premieră Sheba Kitten, produse concepute cu grijă pentru puii de pisică. Formulate special pentru cei mai noi membri ai familiei pentru a susține sistemul imunitar, oasele puternice și mușchii în dezvoltare datorită raportului de calciu și vitamina E, produsele Sheba Kitten oferă o textură moale, potrivită pentru dinții de lapte și ajustată pentru a se potrivi perfect maxilarelor. Fără cereale și fără coloranți și conservanți, Sheba Kitten este acum disponibil în două sortimente: somon sau pui pentru puii de pisică.

Cu noul portofoliu de produse Sheba, pisicile gurmande se pot bucura de o varietate de combinații clasice îmbunătățite și noi combinații, disponibile în plicuri individuale de 85g sau ambalate în pachete de 4 sau 12 plicuri.

DeliCATese pentru gusturi rafinate

Pentru a le oferi părinților de pisici o experiență culinară la fel de rafinată ca cea a pisicilor atunci când se bucură de noile sortimente Sheba, brandul a colaborat cu Chef Ștefan Popescu pentru a dezvolta trei rețete speciale pentru aceștia:

Atunci când pisicile se bucură de noul sortiment Sheba Nature’s Collection SelecÈ›ie de Pasăre, părinÈ›ii lor pot degusta un main course format din Piept de rață la cuptor servit cu piure de È›elină albă, baby morcovi È™i sos de coacăze roÈ™ii.

Pentru felinele care preferă Select Slices Selecție de Pește, cei care le îngrijesc pot încerca preparatul compus din Cod crispy cu sos aioli, frigărui de creveți, salată de pătrunjel și sos de iaurt.

De asemenea, aceștia pot încerca un main course cu Antricot de vită, cartofi la grătar, sparanghel și sos de vin atunci când prietenele blănoase se răsfață cu Sheba Select Slices Selecție Suculentă.

Cele trei reÈ›ete, dezvoltate în colaborare cu Chef Ștefan Popescu, un chef cu o experiență îndelungată È™i un mare iubitor È™i părinte de pisică, vor fi disponibile în curând pe pagina de Instagram Chef Ștefan Popescu. Preparatele sunt concepute pentru a avansa experienÈ›a culinară la fel de rafinată a părinÈ›ilor de pisici È™i a oferi momente deosebite. 

Cum percep pisicile gustul

Pisicile percep gustul diferit față de oameni, având aproximativ 500 de papile gustative, cu 8,500 mai puține decât oamenii, acestea fiind însă compensate de simțul lor olfactiv impresionant, esențial în percepția gustului. Brandul Sheba respectă nevoile speciale ale pisicilor și a dezvoltat astfel noua gamă de produse, care va fi apreciată chiar și de cei mai pretențioși gurmanzi felini, aceștia putând să se bucure de o varietate de combinații de carne și pește.


Sursa: comunicat de presa