Femeile conteaza in Sud, o super campanie Sun Plaza

16:16:00 0 Comments A+ a-





ÃŽn luna martie, vizitatoarele Sun Plaza vor beneficia de luminile reflectoarelor, entuziasmul modei de primăvară È™i de tot răsfățul pe care îl merită. Campania „Femeile contează în Sud” le va oferi doamnelor È™i domniÈ™oarelor ocazia să ia parte la activări menite să le înfrumuseÈ›eze ziua, arhiva de poze din telefon È™i garderoba. 


Diferite zone ale mall-ului vor deveni spaÈ›ii dedicate femeilor, unde clientele se vor putea opri pentru o veritabilă experiență de fashion shooting. 


Personalitatea contează în Sud


ÃŽn primul setup, la parterul mall-ului, zona Orange Atrium, femeile își vor putea crea propriul background pentru cele mai instagramabile poze de primăvară. ÃŽntre 8 È™i 31 martie, va exista un photo corner cu un decor complex È™i un totem digital conectat la o tabletă unde, cu ajutorul unei aplicaÈ›ii, clientele își vor putea selecta un fundal de imagini personalizat, în acord cu unicitatea fiecăreia È™i cu exuberanÈ›a anotimpului care le celebrează. De Ziua Femeii, pe 8 È™i 9 martie, la stand va fi prezentă È™i o asistentă care le va sta la dispoziÈ›ie tuturor doamnelor  între orele 14:00-21:00. 


Femeile sunt frumoase în Sud


Tot pe 8 și 9 martie, între orele 14:00-21:00, la parterul Sun Plaza, coridorul Fashion va deveni un studio foto profesional, accesibil tuturor vizitatoarelor. Ajutate de un fotograf și de o asistentă, femeile se vor putea fotografia într-un photo corner cu lumini profesionale și decor chic. Experţi în beauty, skincare, hair și fragrance, le vor ajuta pe doritoare să se pregătească înainte de a participa la sesiunea foto dedicată lor. În plus, la acest corner, doamnele vor fi așteptate cu vouchere de reducere și goodies de la magazinele din Sun Plaza.

Pentru doamnele care nu reușesc să ajungă în aceste intervale orare la eveniment, nu trebuie să își facă griji. Decorul integral al studioului foto va fi prezent în Sun Plaza toată luna martie, așa că vor avea timp să își facă fotografii noi oricând doresc.


Femeile sunt premiate în Sud

Luna martie aduce È™i un concurs cu premii garantate pentru vizitatoarele mall-ului. Tot ce trebuie să facă este să cumpere în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal. ExcepÈ›ie vor face cumpărăturile din magazinele Cora, Leroy Merlin, Altex, Flanco È™i Bebe Tei, unde bonul trebuie să valoreze minimum 400 lei. 

Campania este valabilă în perioada 8-31 martie, iar înscrierea se face la biroul de Informații, de la etajul 1.



***

Despre Sun Plaza

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, fiind adăugată o aripă nouă, dar și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food court-ul și reamenajată o parte din terasa exterioară.

Centrul comercial este deținut de către CPI Property Group și administrat de către CBRE România.


Despre CPIPG

CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est: Praga, Berlin, Viena, Bucureşti și Budapesta. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.


Sursa: comunicat de presa