Grupul City Grill: Meniul de pranz de 34. 9 lei aduce o crestere cu 15% in numarul de clienti pe segmentul de pranz

18:11:00 0 Comments A+ a-

 



 

 

Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici jucatori autohtoni din industria HoReCa, inregistreaza o crestere cu 15% in numarul de meniuri de pranz vandute comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, consolidandu-si pozitia ca destinatie preferata pentru masa de pranz a bucurestenilor si nu numai. Dinamica pozitiva reflecta raspunsul favorabil al clientilor la „meniul de pranz” disponibil de luni pană vineri, in toate restaurantele din Grupul City Grill, la pretul de 34.9 lei. Acesta este specific fiecarui restaurant si cuprinde doua feluri de mancare care, pentru a antrena varietatea si a mentine interesul clientilor fideli, se schimba lunar.

 

Grupul City Grill opereaza in prezent restaurante si cafenele sub brandurile Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Caru’ Cu Bere, Buongiorno.Italian, City Grill si hotelul La Boheme, toate locatiile avand un public fidel si foarte activ. Restaurantele din lantul City Grill se adreseaza tuturor categoriilor de clienÈ›i, fiind renumite pentru raportul calitate-preÈ›. De altfel, meniul de pranz de 34,9 lei cu doua feluri de mâncare este una dintre cele mai eficiente alegeri pentru masa de pranz in Bucuresti.

 

Astfel, meniul de pranz disponibil de luni pana vineri, in intervalul orar 11-17 in toate restaurantele City Grill propune o gama bogata de preparate,  in functie de specificul restaurantului, de la supe, antipasti si paste, la pizza, fripturi,  burgeri, dar si preparate din fructe de mare ori specifice gastronomiei traditionale.

 

„Suntem incantati sa vedem ca City Grill ramane o alegere de incredere pentru ‚pauza de masa’ si pentru oricine isi doreste, de fapt, sa se bucure de o experienta culinara autentica la un pret accesibil. Diversificam si inovam constant meniul, suntem foarte atenti la raportul pret-calitate, la clientii care ne trec pragul si ne straduim sa avem produse pentru toate tipurile de clienti. Volumele foarte mari pe care le facem in cele 16  restaurante ale Grupului ne permit sa cream solutii accesibile pentru o experienta de pranz delicioasa, cu preparate proaspete si ingrediente de calitate, dar foarte eficient din perspectiva vitezei de servire, a experientei culinare si, bineinÈ›eles, a costului foarte bun”, precizeaza Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

 

Lunar, peste 35.000 de clienti se bucura de meniul de pranz in restaurantele Grupului City Grill.

 

Pastrandu-si angajamentul de a transforma bucataria si ospitalitatea romaneasca intr-o experienta autentica si inovatoare, in fiecare luna, restaurantele din grupul City Grill surprind clientii cu un meniu de pranz nou, adaptat specificului si clientelei fiecarui brand. Aceasta abordare adauga un plus de prospetime si diversitate, plasand restaurantele grupului in topul destinatiilor pentru masa de pranz.

 

Meniul de pranz la 34.9 lei cuprinde 2 feluri de mancare, clientii avand posibilitatea de a alege dintr-un total de 3-4 variante, astfel incat sa-si personalizeze experienta culinara.

 

 


 

De exemplu, in restaurantele Buongiorno.Italian in luna octombrie, Chef Alex Ilinca propune pentru felul I o alegere intre supa crema de conopida, bors de cocos, ciorba de perisoare sau cartof cu macrou marinat. Pentru felul II, clientii pot opta pentru cod pane cu cartofi wedges, snitel de vitel de lapte si piure, pizza sau burger cu giros de pui servit cu chips de cartofi. Orice combinatie de 2 preparate din categoriile de mai sus costa 34.9 lei.

 

In plus, clientii care fac parte din comunitatea Out4food, pot accesa si oferta 5+1 la meniurile de pranz, respectiv la fiecare 5 meniuri de pranz consumate, al 6 lea este din partea casei. Tot ce trebuie sa facă clientul este sa descarce aplicatia Out4food si sa se inregistreze.

 

Despre City Grill

 

Grupul City Grill este cel mai important jucător roman din industria restaurantelor. Fondat în 2004, Grupul City Grill opereaza în prezent restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Buongiorno.Italian, City Grill si La Boheme, primul hotel din portofoliu.

 

Incă de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la baza ideea de a oferi clientilor un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masa, de a crea un loc de relaxare necesar in pauza de masă, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adreseaza clientului urban care obisnuieste sa-si petreaca timpul liber in oraș si sa-si stabileasca intalnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile si variate, cu specific romanesc si international.

 

Fie ca vorbim despre retetele emblematice sau orice alt preparat din meniurile restaurantelor Grupului City Grill, ingredientele folosite sunt cele mai bune pentru clienti. “Secretul” mancarurilor din restaurantele Grupului City Grill sunt ingredientele proaspete, cu provenienta atent controlata si testata, fara adaosuri alimentare. De la cartofii prajiti proaspeti, curatati si taiati manual, la oua din surse cage free si pana la legume crescute in solarul propriu de lângă Targoviste, filozofia pe care se bazeaza bucatarii Grupului este aceea de a extrage gustul natural al ingredientelor, pus în valoare prin asociere si condimente precum sare si piper.

 

In toate restaurantele din Grupul City Grill, in care se gateste zilnic pentru aproape 15.000 clienti, se recicleaza uleiul, sticla, cartonul si plasticul si se reduce risipa alimentară prin campanii active.

 

 Sursa: comunicat de presa