Good Days Therapy, suplimente pentru o vita echilibrata

11:05:00 0 Comments A+ a-

 


Good Days Therapy este un concept ce reuneşte mărci de suplimente alimentare unice, cu ingrediente brevetate şi intens documentate.

Compania a fost înfiinÈ›ată de către doi fraÈ›i cu experiență de peste 15 ani în domeniul suplimentelor naturale de calitate superioară – Marian È™i Dan Mocanu – È™i se află în continuare sub atenta îndrumare a celor doi.

Suplimentele importate È™i distribuite de către Good Days Therapy sunt selecÈ›ionate cu foarte mare atenÈ›ie È™i alese după standarde de calitate stricte, aplicabile la nivel mondial È™i poartă marca Barny’s® Born in Canada.

Good Days Therapy este unic importator în România al gamei Barny’s®, suplimente naturale de calitate superioară, concepute în Canada È™i apreciate la nivel internaÈ›ional de milioane de pacienÈ›i pentru eficienÈ›a lor.

 

,,Am un interes personal legat de tot ce înseamnă prevenÅ£ie È™i stil de viaţă sănătos. De la început am vrut să aduc oamenilor produse ce pot contribui semnificativ la calitatea vieÅ£ii lor. Când mă documentez în selectarea ÅŸi aducerea suplimentelor in portofoliul propriu È™i în farmacii, mă gândesc la cei apropiaÅ£i mie si la ce înseamnă acel lucru pentru ei. Sunt conÅŸtient că nivelul bun de sănătate al unei societăți duce implicit spre prosperitate È™i o atmosferă relaxată È™i astfel creÈ™te gradul de fericire al oamenilor. Fiecare supliment din portofoliul Good Days Therapy este menit să aducă zile mai bune miilor de oameni ce aÈ™teaptă soluÈ›ii eficiente” – Marian Mocanu, Fondator, Good Days Therapy

 

Portofoliul de suplimente Good Days Therapy acoperă o problematică a omului modern ce se confruntă cu diverse carențe și probleme ce derivă dintr-un stil de viață alert și nu tocmai sănătos. Totodată, suplimentele din portofoliul nostru se adresează și persoanelor mature și seniorilor ce se confruntă cu probleme specifice procesului de înaintare în vârstă.

 

Vă enumarăm câteva dintre suplimentele cele mai căutate din portofoliul nostru:

 

ColaFast® Colagen Rapid este suplimentul poate cel mai cunoscut din portofoliul Good Days Therapy. Combină 3 tipuri de colagen, sub formă de hidrolizat purificat, incluzând brevetele Cartydiss® È™i Collyss® din sursă marină, cu absorbÈ›ie rapidă datorată dimensiunii mici a particulelor, comparativ cu alte tipuri de colagen animal sau chiar marin. Brevetul oferă siguranță È™i încredere în calitatea, funcÈ›ionalitatea È™i eficienÈ›a produsului. Studiile clinice au dovedit o eficiență crescută È™i o absorbÈ›ie net superioară a colagenului marin față de cel animal.

Format: Cutie cu 2 blistere a câte 15 capsule. Preț 49.5 lei.

 

CelaNext® este un supliment inovator ce contribuie la sănătatea articulaÅ£iilor. ConÅ£ine un complex sinergic de extracte lichide superconcentrate de curcumin È™i boswellia într-o formulă coloidală micelară È™i vitamina D3, contribuind la menÈ›inerea sănătății, elasticității È™i flexibilității articulaÈ›iilor.

Produsele tradiÈ›ionale pentru articulaÈ›ii conÈ›in, de regulă, sulfat de condroitină È™i glucozamină. Aceste substanÈ›e sunt benefice, deoarece ele constituie componente ale cartilajului articular. Cu toate acestea, CelaNext® este un produs ce nu conÈ›ine aceste ingrediente, având o generaÈ›ie complet nouă de substanÈ›e active, cu o absorbÈ›ie superioară, retenÈ›ie prelungită È™i eficiență testate clinic în reducerea inflamaÈ›iei È™i durerii articulare.

Format: Flacon cu 30 de capsule vegetale, PreÈ› 82 lei

Coenzima Q10 Dual este un supliment cu o formulă avansată de coenzima Q10. Coenzima Q10 este implicată în procesele producătoare de energie È™i în stocarea È™i transportul energiei în celule, fiind supranumită È™i “scânteia vieÈ›ii”.

Exista 2 particularități unice ale Coenzimei Q10 Dual  care o plasează în topul celor mai pure È™i eficiente  coenzime Q10 din lume:

1.     KanekaQ10™  - coenzima Q10 din compoziÈ›ia produsului Coenzima Q10 Dual  este produsă de Kaneka Corporation din Osaka, Japonia, lider mondial în domeniul coenzimei Q10 în ultimii 30 de ani. Este cea mai studiată È™i testate clinic coenzima q10 din lume

2.     Coenzima Q10 Dual este produsă sub licenÈ›a NanoQ10™, o tehnologie brevetată unică. 1% din produs este compus din Coenzima Q10 sub forma de microparticule cu o rată ridicată de bio-absorbÈ›ie de către organism È™i 99% din forma clasică de Coenzima Q10. Astfel numim acest supliment ,,dual” pentru ca organismul poate asimila aceasta coenzima în două forme, având o acÈ›iune de durată È™i un efect de durată asupra aparatului cardiovascular.

Format: Cutie cu 1 blister a câte 30 capsule moi. Preț 49.5 lei.

 

InoCell™ este suplimentul in care s-au investit 20 de ani de cercetare È™i testare clinică. Echipa de medici condusă de A. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA, a dus la stabilirea unei formule brevetate ce este extras 100% din tărâțe de cereale È™i îmbogățit cu vitamina C È™i seleniu organic. Acest supliment contribuie la protecÈ›ia ficatului, sănătatea celulelor È™i funcÈ›ionarea normală a sistemului circulator.

Format: Flacon cu 60 de capsule vegetale. PreÈ› 63 lei

 


HerpeNorm™ este un produs nou in portofoliul Good Days Therapy. Este un supliment conceput pe baza formulei special create pentru Barny’s de către Profesorul Guy Van Elsacker, Doctor în È™tiinÈ›e È™i expert în biomedicină, pentru a contribui la sănătatea È™i îngrijirea eficientă a buzelor È™i a pielii din jurul acestora în caz de herpes.

HerpeNorm™ conÈ›ine aminoacidul L-lizină È™i zinc într-o proporÈ›ie È™i intr-o forma de absorbÈ›ie optime. Barny’s recomandă această formulă pentru o îngrijire intensivă a buzelor È™i a pielii din jurul lor, deoarece:

• L-lizina din HerpeNorm™ echilibrează acÈ›iunea argininei din organism. Cei cărora le apar periodic vezicule cu lichid (pustule) în zona buzelor, ar trebui sa fie atenÈ›i la consumul alimentelor bogate în arginină (de ex., nuci).

• Zincul din HerpeNorm™ contribuie la o funcÈ›ionare adecvată a sistemului imunitar È™i la menÈ›inerea unei pieli sănătoase din zona buzelor.

Format : Cutie cu 10 capsule. PreÈ› 22 lei.

 

Portofoliul nostru acoperă și alte zone ale remediilor naturale și se completează de la an la an cu produse selectate cu minuțiozitate și cu o bază solidă de studii ce le fundamentează.

Toate suplimentele se pot achiziționa online: https://good-days.ro/

Suntem prezenÈ›i online È™i offline È™i în următoarele lanÈ›uri de farmacii:  Farmacia Catena, Dr. MAX,  Dona, Help Net, Tei,  BebeTei È™i alte farmacii selecÈ›ionate.

Online: Vegis.ro, Pilulka.ro si eMag.


Sursa: comunicat de presa