Good Days Therapy, suplimente pentru o vita echilibrata

11:05:00 0 Comments A+ a-

 


Good Days Therapy este un concept ce reuneşte mărci de suplimente alimentare unice, cu ingrediente brevetate şi intens documentate.

Compania a fost înființată de către doi frați cu experiență de peste 15 ani în domeniul suplimentelor naturale de calitate superioară – Marian și Dan Mocanu – și se află în continuare sub atenta îndrumare a celor doi.

Suplimentele importate și distribuite de către Good Days Therapy sunt selecționate cu foarte mare atenție și alese după standarde de calitate stricte, aplicabile la nivel mondial și poartă marca Barny’s® Born in Canada.

Good Days Therapy este unic importator în România al gamei Barny’s®, suplimente naturale de calitate superioară, concepute în Canada și apreciate la nivel internațional de milioane de pacienți pentru eficiența lor.

 

,,Am un interes personal legat de tot ce înseamnă prevenţie și stil de viaţă sănătos. De la început am vrut să aduc oamenilor produse ce pot contribui semnificativ la calitatea vieţii lor. Când mă documentez în selectarea şi aducerea suplimentelor in portofoliul propriu și în farmacii, mă gândesc la cei apropiaţi mie si la ce înseamnă acel lucru pentru ei. Sunt conştient că nivelul bun de sănătate al unei societăți duce implicit spre prosperitate și o atmosferă relaxată și astfel crește gradul de fericire al oamenilor. Fiecare supliment din portofoliul Good Days Therapy este menit să aducă zile mai bune miilor de oameni ce așteaptă soluții eficiente” – Marian Mocanu, Fondator, Good Days Therapy

 

Portofoliul de suplimente Good Days Therapy acoperă o problematică a omului modern ce se confruntă cu diverse carențe și probleme ce derivă dintr-un stil de viață alert și nu tocmai sănătos. Totodată, suplimentele din portofoliul nostru se adresează și persoanelor mature și seniorilor ce se confruntă cu probleme specifice procesului de înaintare în vârstă.

 

Vă enumarăm câteva dintre suplimentele cele mai căutate din portofoliul nostru:

 

ColaFast® Colagen Rapid este suplimentul poate cel mai cunoscut din portofoliul Good Days Therapy. Combină 3 tipuri de colagen, sub formă de hidrolizat purificat, incluzând brevetele Cartydiss® și Collyss® din sursă marină, cu absorbție rapidă datorată dimensiunii mici a particulelor, comparativ cu alte tipuri de colagen animal sau chiar marin. Brevetul oferă siguranță și încredere în calitatea, funcționalitatea și eficiența produsului. Studiile clinice au dovedit o eficiență crescută și o absorbție net superioară a colagenului marin față de cel animal.

Format: Cutie cu 2 blistere a câte 15 capsule. Preț 49.5 lei.

 

CelaNext® este un supliment inovator ce contribuie la sănătatea articulaţiilor. Conţine un complex sinergic de extracte lichide superconcentrate de curcumin și boswellia într-o formulă coloidală micelară și vitamina D3, contribuind la menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor.

Produsele tradiționale pentru articulații conțin, de regulă, sulfat de condroitină și glucozamină. Aceste substanțe sunt benefice, deoarece ele constituie componente ale cartilajului articular. Cu toate acestea, CelaNext® este un produs ce nu conține aceste ingrediente, având o generație complet nouă de substanțe active, cu o absorbție superioară, retenție prelungită și eficiență testate clinic în reducerea inflamației și durerii articulare.

Format: Flacon cu 30 de capsule vegetale, Preț 82 lei

Coenzima Q10 Dual este un supliment cu o formulă avansată de coenzima Q10. Coenzima Q10 este implicată în procesele producătoare de energie și în stocarea și transportul energiei în celule, fiind supranumită și “scânteia vieții”.

Exista 2 particularități unice ale Coenzimei Q10 Dual  care o plasează în topul celor mai pure și eficiente  coenzime Q10 din lume:

1.     KanekaQ10™  - coenzima Q10 din compoziția produsului Coenzima Q10 Dual  este produsă de Kaneka Corporation din Osaka, Japonia, lider mondial în domeniul coenzimei Q10 în ultimii 30 de ani. Este cea mai studiată și testate clinic coenzima q10 din lume

2.     Coenzima Q10 Dual este produsă sub licența NanoQ10™, o tehnologie brevetată unică. 1% din produs este compus din Coenzima Q10 sub forma de microparticule cu o rată ridicată de bio-absorbție de către organism și 99% din forma clasică de Coenzima Q10. Astfel numim acest supliment ,,dual” pentru ca organismul poate asimila aceasta coenzima în două forme, având o acțiune de durată și un efect de durată asupra aparatului cardiovascular.

Format: Cutie cu 1 blister a câte 30 capsule moi. Preț 49.5 lei.

 

InoCell™ este suplimentul in care s-au investit 20 de ani de cercetare și testare clinică. Echipa de medici condusă de A. Shamsuddin, doctor în medicină, profesor de patologie din cadrul University of Maryland School of Medicine, Baltimore, SUA, a dus la stabilirea unei formule brevetate ce este extras 100% din tărâțe de cereale și îmbogățit cu vitamina C și seleniu organic. Acest supliment contribuie la protecția ficatului, sănătatea celulelor și funcționarea normală a sistemului circulator.

Format: Flacon cu 60 de capsule vegetale. Preț 63 lei

 


HerpeNorm™ este un produs nou in portofoliul Good Days Therapy. Este un supliment conceput pe baza formulei special create pentru Barny’s de către Profesorul Guy Van Elsacker, Doctor în științe și expert în biomedicină, pentru a contribui la sănătatea și îngrijirea eficientă a buzelor și a pielii din jurul acestora în caz de herpes.

HerpeNorm™ conține aminoacidul L-lizină și zinc într-o proporție și intr-o forma de absorbție optime. Barny’s recomandă această formulă pentru o îngrijire intensivă a buzelor și a pielii din jurul lor, deoarece:

• L-lizina din HerpeNorm™ echilibrează acțiunea argininei din organism. Cei cărora le apar periodic vezicule cu lichid (pustule) în zona buzelor, ar trebui sa fie atenți la consumul alimentelor bogate în arginină (de ex., nuci).

• Zincul din HerpeNorm™ contribuie la o funcționare adecvată a sistemului imunitar și la menținerea unei pieli sănătoase din zona buzelor.

Format : Cutie cu 10 capsule. Preț 22 lei.

 

Portofoliul nostru acoperă și alte zone ale remediilor naturale și se completează de la an la an cu produse selectate cu minuțiozitate și cu o bază solidă de studii ce le fundamentează.

Toate suplimentele se pot achiziționa online: https://good-days.ro/

Suntem prezenți online și offline și în următoarele lanțuri de farmacii:  Farmacia Catena, Dr. MAX,  Dona, Help Net, Tei,  BebeTei și alte farmacii selecționate.

Online: Vegis.ro, Pilulka.ro si eMag.


Sursa: comunicat de presa