Cosmobeauty EXPO 2022 - 27-29 mai 2022, Sala Polivalentă

09:33:00 0 Comments A+ a-

 



 

Peste 200 de branduri beauty participă la cel mai mare și mai așteptat târg de produse de înfrumusețare din România, Cosmobeauty EXPO, aflat la a 12-a ediție, în perioada 27-29 mai 2022, la Sala Polivalentă din București.  Accesul publicului este gratuit, iar programul de vizitare este 10.00 - 18.00.

 

Peste 80 de firme expun în acest an la Cosmobeauty pe o suprafață de peste 2.000mp cele mai noi produse și echipamente de cosmetică, machiaj, coafură, manichiură-pedichiură, dermopigmentare, aparatură de slăbit și de remodelare corporală, dar și produse de dermatologie avansată și aparatură inovatoare de estetică medicală & anti-aging, ș.a.

 

“Profesioniștii dar și consumatorii vor putea descoperi, testa sau cumpăra din cele peste 280 de branduri beauty și tratamente must-have atât pentru femei cât și pentru bărbați, la ediția din acest an a târgului. Dar nu numai atât! Vizitatorii pot profita mai ales de întâlnirea și de demonstrațiile pe care  - timp de 3 zile - le vor susține la Sala Polivalentă din București cei mai buni tehnicieni de unghii, hairstyliști, make-up artiști, cosmeticiene, maseuri și experți în tehnologii moderne(microneedling, radiofrecvență, ultrasunete, dermabraziune, liposucție non-invazivă, laser). “ – ne-a declarat Isabela Vasile, organizator Cosmobeauty EXPO.  

 

Breaking News. Trends. Premiere în exclusivitate la Cosmobeauty EXPO 2022:

 

·         Anul acesta se poartă sprâncenele butterfly, iar procedura de laminare a sprâncenelor vine din Italia, în exclusivitate, la Cosmobeauty

·         Dacă avem părul creț și ni-l dorim drept acum avem soluția:  Nanoplastia - 100% îndreaptă oricăre tip de  fir de păr. Premieră la Cosmobeauty

·         Aquafacial este inovația cea mai în trend pe piața industriei cosmetice mondiale. Suntem siguri că Aquafacial va umbri multe dintre metodele anterioare de tratament cosmetic. Tratamentul noninvaziv Aquafacial presupune o curățare delicată, un peeling intensiv și un stimulent de îngrijire. Este potrivit pentru o mare varietate de tipuri de piele. Punctul forte este dat de faptul că tratamentul Aquafacial poate fi utilizat pentru aproape orice tip de ten și pentru orice probleme ale tenului.

·        Manichiura Macroscopica – ultima noutate în domeniul Nails

·        Tunsori care fac... bărbații să fie bărbați. Ce tunsori ar trebui să poarte bărbații în 2022? Sunt 18 lucruri pe care bărbații le consideră ultramasculine și printre ele sunt: Tunsorile și barba. Câinii de talie mare. Mașinile. Friptura în sânge. Lupta corp la corp și fotbalul. Dar tunsoarea este pe Locul I.  Acesta este și motivul pentru care tunsoarea masculină trebuie să fie creată cu o geometrie clară, cu forme precise și un styling la fel de exact. Despre forme corecte, criterii, texturi, perspective -  afli de la top hairdresseri prezenți la Cosmobeauty

·        Epilarea SPA. În premieră internațională aromaterapia este integrată în formula de epilare cea mai puțin dureroasă, cea mai delicată

·         It s a men s world! Greii industriei de barbering fac supershow la COSMOBEAUTY 2022. X Vision Team va susține "The Trends" Event. Tunsori executate LIVE, ON STAGE și Tunsori realizate pre-event, într-o colecție de trenduri, reunite în 3 categorii: Urbanismo, Balance, Siciliano. #Urbanismo - prin acest trend vom pătrunde în lumea adolescenților care au din ce în ce mai mare deschidere spre tunsorile neconvenționale. #Balance - este un trend potrivit corporatiștilor si celor care preferă un stil mai cuminte, office, dar care totuși își doresc o tunsoare în trend. #Siciliano - părul cu aspect umed, așezat într-o formă elegantă și studiată precum a sicilienilor din anii 50 vor fi readaptate și reinterpretate sub amprenta X Vision Team.

·         Extensiile de gene megavolume sunt ideale pentru party și evenimente speciale

·         Cum întinerim la nivelul feței prin masajul stimulator al mușchilor mimicii

·         Noile Tratamente Cosmetice înseamnă ingrediente vegetale și minerale din ocean!

·         Machiajul în acuarelă – tips&tricks

·         Tratarea unghiilor încarnate și a problematicilor picioarelor și unghiilor prin pedichiură medicală

·         Extensiile de păr în tehnica minicapsulă și nanocapsulă cu cheratină pură

·         Îndepărtarea tatuajelor care nu ne mai plac cu laserul (în special tatuajul sprâncenelor)

·         Trenduri Nails: Designul în culori pastel și Mirror Effect

·         Gala premiilor industriei beauty din românia, ediția 2022. Cosmobeauty  premiază Excelența și Performanța în domeniul Beauty, iar premiile din acest an sunt cu atât mai relevante cu cât sunt rezultatul miilor de voturi venite din partea publicului pentru cei mai buni din Industrie cae vor uurca în aplauzele publicului pe scena Cosmobeauty EXPO de la Sala Polivalentă din București.

 

 

Mai multe detalii pe: www.cosmobeauty.ro

Follow us on Facebook/ Instagram @cosmobeauty.romania

 

#cosmobeautyEXPO #GalaCosmobeauty2022 #PBIA2022


sursa: comunicat de presa