Parfumurile Vioris, parfumuri romanesti semnate Viorica Opris

15:45:00 0 Comments A+ a-


 

Parfumurile Vioris sunt parfumuri produse in Romania, create de Viorica Opris, parfumier cu experienta de peste 30 de ani. 

Experienta ca parfumier, inceputa inca din perioada Farmec de dinainte de 1989, a adus doamnei Viorica Opris capacitatea de a oferi publicului iubitor de parfumuri arome cu un rafinament aparte si cu oarecare ecouri ale aromelor clasice ale anilor 90. Stagiile de pregatire profesionale  de la Givaudan sau Harman&Reimer, doar o parte din cursurile facute, i-au permis doamnei Opris sa se initieze in profesia de parfumier si sa isi stabileasca un nivel de profesionalism confirmat.Veti simti rafinamentul parfumurilor elegante, atent selectate la nivel de compozitie si cu o persistenta indelungata.

Cei care au fost studenti in centrul universitar Cluj Napoca isi amintesc cu placere de primele parfumuri incercate de la Vioris carora le raman si astazi fideli, indiferent pe ce meleaguri au ajuns. Pasionatii de parfumuri descopera cu uimire o oaza de parfumerie eleganta si cu principiile parfumeriei europeene de inalt standard.

Din portofoliul actual, parfumurile de dama sunt in numar de 21, iar cele masculine 8. Toate parfumurile sunt adaptate la gusturi si personalitati diferite.

In ce priveste  cronologia, primul parfum lansat a fost Vioris 13, care a devenit brandul firmei noastre si care ramane in topul preferintelor. Apoi au aparut New Wave, Female, Trace Woman,  Trace Man si altele. Printre cele mai recente aparitii se numara Lady Like, City Woman, Lucky 13, To Be, Celebrate Woman si Celebrate Man. Ultimul aparul este Me&Myself, un parfum pentru barbati.

Parfumurile Vioris se pot achizitiona online din magazinul online https://parfumvioris.ro/ si fizic sunt disponibile in magazinul propriu din Cluj Napoca.