Ia Sabon cu tine peste tot!

19:05:00 0 Comments A+ a-

 


Ia cu tine oriunde ai pleca produsele Sabon preferate, in varianta lor mini, un rasfat usor de strecurat in bagaj!

Pentru o vacanta in care sa te bucuri de tot confortul de acasa si de toate beneficiile ritualului tau de frumusete, nu pleca nicaieri fara sa iei cu tine produse esentiale de ingrijire a pielii din colectia de miniaturi de calatorie de la Sabon. Indiferent daca mergi in vacanta, intr-o escapada romantica sau te indreptati catre sala de gimnastica pentru un antrenament rapid, te vei simti mai confortabil sa porti cu tine produsele pentru baie si corp pe care le iubesti, in variantele lor usor de strecurat in bagaj si simplu de folosit.

De la lotiuni si creme pentru maini pana la uleiuri de dus si exfoliant de corp, ai de unde alege! Pasionatele de calatorii care nu concep sa faca rabat la calitatea produselor de beauty pe care le utilizeaza in vacante se vor indragosti de adorabila colectie de miniaturi la Sabon!

Colectia noastra de produse pentru calatorii este conceputa in detaliu pentru a oferi confort si rasfat oriunde, oricand. Dimensiunile mici ale produselor le fac usor de transportat si respecta toate regulile de check-in ale companiilor aeriene. Miniaturile sunt perfecte pentru a fi luate in bagajul de mana fara a ocupa prea mult spatiu. Recipientele sunt proiectate sa previna scurgerile, astfel incat nu trebuie sa-ti faci griji ca uleiul tau de dus favorit va ajunge pe haine sau pe alte obiecte din bagaj.

Te asteptam, asadar, in magazine sau pe sabon.ro, pentru a descoperi colectia completa de miniproduse Sabon care vor avea grija de pielea ta si cand nu esti acasa. Crema de maini de mici dimensiuni iti va mentine pielea hidratata intr-un mediu uscat precum cel din avion, iar mini-apa de toaleta Eau de Sabon te va improspata si racori in orice moment, raspandind in jur un parfum delicat. Poti opta, de asemenea, pentru un kit de calatorie all-in-one care contine tot ce ai nevoie pentru a arata si a te simti minunat atunci cand esti in deplasare.


Sursa: comunicat de presa