CONCURS Soseste colorate Ciserom

09:26:00 4 Comments A+ a-


Ciserom este una dintre marcile de sosete pe care le port cu placere. Imi plac culorile, materialele si astazi va propun un concurs.

Poti castiga unul dintre cele doua premii, fiecare premiu consta intr-un set de sosete in valoare de 50 de lei fiecare.

Toate conditiile de concurs sunt in formularul de mai jos, concursul se incheie pe 17 decembrie, pe 18 decembrie extrag pe cei doi castigatori.
Premiul se va expedia doar in Romania, de catre sponsor.

Cateva detalii despre Ciserom

Frumoasa poveste Ciserom a inceput in 1927 si continua si astazi.

Datorita produselor de o calitate incontestabila si retehnologizarii fabricii, in anul 1990 aceasta isi schimba numele in Ciserom – nume care simbolizeaza, pana astazi, perseverenta si traditia sosetelor romanești, de calitate. Un rebranding in 2012 a adus o imagine moderna marcii Ciserom, regasita pe fiecare ambalaj si element de comunicare.
Povestea fabricii Ciserom continua. Aceeasi familie mare, aceeasi oameni devotati si aceleasi sosete colorate si calduroase care sa-ti completeze zilnic stilul si tinuta. Compania are astazi 320 angajati, un flux tehnologic modern, o productie anuala de 10 milioane perechi de sosete si exporta 30% dintre acestea in tari precum Germania, Italia, Anglia, Franta, Irlanda si Elvetia. 
Directorul General Constantin Ispir declara: „Șoseta, un obiect vestimentar nelipsit din garderoba, dar și un accesoriu care da culoare și personalitate unei tinute, ne exprima propria imagine. Calitatea unei șosete are stransa legatura cu calitatea vietii – fibrele din care este produsa impactand sanatatea pielii. La Ciserom nu facem rabat de la calitate de 90 ani si suntem mandri de ceea ce iese pe portile fabricii in fiecare zi. Ma bucur sa constat ca romanii au incredere in brandurile romanești si inteleg importanta lor in sustinerea economiei nationale, stimularea productiei interne, precum si crearea a noi locuri de munca, in special pentru tineri. In numele echipei Ciserom va promit ca vom ramane la fel de preocupati de continuarea traditiei brandului, de productia șosetelor de calitate si de dezvoltarea permanenta de colectii in trend cu moda!”
4 comments

Write comments
Pusa Raisa
AUTHOR
14 decembrie 2017 la 12:22 delete

Multumim pentru tot ce faci pentru noi . Iti doresc Sarbatori de vis alaturi de familie si de prieteni .

Reply
avatar
Moni Gabi
AUTHOR
15 decembrie 2017 la 09:14 delete

Multumim frumos pentru consurs. Ciserom este o firma cu lunga traditie in domeniu, care produce sosete de calitate cu modele super si variate. ����

Reply
avatar
Adrian Lazar
AUTHOR
15 decembrie 2017 la 12:36 delete

Succes tuturor!
Sarbatori fericite!

Reply
avatar
18 decembrie 2017 la 08:23 delete

Castigatorii au fost anuntati aici: https://www.facebook.com/anamariatatucublog/posts/1774804452585617

Reply
avatar