Daca e vineri, ne distram invatand. Maine dansam cu cei mici la cel mai mare parc acvatic din Romania!

17:20:00 0 Comments A+ a-


Pe langa facilitatile pe care le ofera cel mai mare parc de distractii din tara - tobogane si piscine facute special pentru varstele si inaltimile copiilor, plaja cu nisip auriu, piscina cu valuri, nesfarsitul Lazy River alaturi de Splash Attack -  Divertiland Water Park face in fiecare zi de vineri un cadou tuturor celor prezenti. Alaturi de partenerii implicati, vizitatorii au posibilitatea de a explora si invata lucruri noi participand la workshop-urile gratuite si distrandu-se din plin.



Vinerea aceasta Scoala de Dans AnaDance vine sa-i invete pe copii (si nu numai) primii pasi in dansul modern, care pune accentul pe dezvoltarea conditiei fizice, a fortei, echilibrului si mobilitatii, precum si pe dezvoltarea creativitatii si ritmicitatii, intelegerii muzicii si a limbajului corporal, dezvoltarii gratiei si armonizarii miscarilor cu muzica.
 „Pentru mine si copiii cu care ne-am inconjurat in toti acesti ani, dansul este cel mai frumos sport - dezvolta motricitatea copiilor, astfel incat cei mici isi constientizeaza mai bine corpul si sunt in forma maxima. Prin dans copii invata un alt sistem de exprimare si inteleg mai bine limbajul non-verbal. Metine sanatatea si sporeste memoria copilului, precum si functiile sistemului nervos prin cresterea fluxului sanguin la nivel cerebral. Asta ca sa nu mai pomenesc de distractia aferenta!” (Alina Ana Maria Musledin, Instructor Coordonator Scoala de Dans AnaDance)

Clasat in top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland Water Park a reinventat total conceptul de divertisment in aer liber, oferind bucurestenilor (si nu numai) ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras. Dotarile de nivel international includ 22 tobogane, piscina cu valuri, singurul Lazy River din tara, plaja cu nisip, piscina olimpica si 9 restaurante. Zeci de instructori profesionisti asigura lectii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, inot si chiar padboll. La Divertiland, aflat la iesirea din cartierul Militari, se poate ajunge atat cu autoturismul personal, cat si cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispozitie de parc, precum si cu trenul care opreste chiar in statia Divertiland. Programul e de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 20:00.

Sursa: comunicat de presa