Atelierul pentru copii de decorat Dovleci de Halloween revine cu o a doua editie speciala!

22:20:00 0 Comments A+ a-

Cauti o activitate placuta pentru copilul tau in weekendul de Hallowen? Intrati impreuna in spiritul de toamna cu un atelier creativ de sculptat si decorat Dovleci.
Halloweenul este o sarbatoare americana ce are loc in fiecare an pe 31 Octombrie, pe care am adoptat-o si noi in ultimii ani. Printre casele si curtile decorate cu dovleci, panze de paianjen si meniuri specifice sarbatorii, copii pornesc la colindat din casa in casa, costumati care mai de care mai inspaimantator.


Cu ocazia acestei sarbatori, petrecaretii de la BluParty organizeaza un atelier creativ de sculptat si decorat Dovleacul de Halloween, special pentru copii.  ÃŽnscrierile se pot face prin completarea acestui formular de participare la atelier pana vineri, 30 octombrie, ora 10:00.

Atelierul are loc Sambata, 31 Octombrie, de la ora 11:00, la SkyBar din Dorobanti si va fi coordonat de actrita Marinela Butica (Mari), ce a jucat in piesa de teatru ce a precedat filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier!”.

Dovleacul, simbolul sarbatorii de Halloween, va fi in centrul atentiei pe durata atelierului.
ÃŽn cadrul atelierului, copii vor sculpta si decora un dovleac haios pe care il vor lua acasa si vor invata in acelasi timp despre originea traditiei de a decora dovleci de Halloween.

„Este o oportunitate foarte buna, atat pentru parinti cat si pentru cei mici, de a invata lucruri noi si interesante despre sarbatoarea de Halloween” spune Mari.

Atelierul are 15 locuri disponibile si este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani.


Data: sambata, 31 octombrie 2015
Intervalul orar: 11.00 – 12.00
Locatia: SkyBar din Calea Dorobanti, nr.155, et.5 (harta aici)
Participanti: 15 copii
Varsta copiilor: 4 – 12 ani
Coordonator atelier: Marinela Butica, actrita
Investitia: 49 de lei copil/parinte - include consumabilele
Plata: se efectueaza sambata, la Atelier
 Sursa: comunicat de presa