Mos Craciun asteapta scrisoarea ta, bebelusul tau ar putea primi o jucarie Bright Starts, Concurs

17:13:00 13 Comments A+ a-


In fiecare iarna, mii de scrisori imaginare sau chiar reale sunt scrise de catre copii lui Mos Craciun. Fiecare isi doreste o jucarie noua si ii povesteste Mosului cu detalii mai multe sau mai putine cat de mult asteapta acea jucarie. Si bineinteles ca fiecare copil il asigura pe Mos ca a fost cel mai cuminte de-a lungul intregului an.

Daca tu ai un bebe mai mare de 3 luni, esti in ipostaza in care vei face scrisoarea catre Mos Craciun chiar tu sau o sa incepi sa te documentezi ce jucarie ar fi bine sa cumperi. Jucariile pentru bebelusi pun mereu probleme pentru ca imi aduc aminte cum incercam si eu sa gasesc ceva si vesel, dar sa nu fie periculos pentru bebe, sa il tina captivat cat mai mult si sa  se poata curata usor. Pana pe la 3 ani este cam greu sa gasesti jucarii care sa indeplineasca toate conditiile acestea si eu m-am trezit cu multe jucarii cumparate si carora bebe nu le-a acordat nici o atentie sau pe care nu le consideram sigure. Mereu l-au fascinat chestiile cu butoane si sunete, asa ca va propun si voua o jucarie care ii va oferi bebelusului vostru distractie din plin si voua ceva momente de relaxare.

Este vorba despre Ocean Explorer din colectia Baby Einstein de la Bright Starts.
BrightStarts este o marca de produse de puericultura ( jucarii, centre de activitati, leagane, balansoare) si va invit sa cercetati magazinul lor online Bright Starts daca sunteti in cautare de jucarii pentru bebelusi.


Jucaria  Ocean Eplorer este practic ca si o tableta de panza cu tot felul de butoane plasate sub diverse texturi. Bebelusul va fi tentat sa apese pe butoane si se vor auzi tot felul de sunete, melodii sunete vesele si numele animalutelor prezente pe aceasta tableta. Tableta este din material moale, textil, iar animalutele nu se desprind, dar pot fi cercetate de micul explorator.



Stiu, bebelusul tau chiar are nevoie de aceasta jucarie si din acest motiv te invit la un concurs care sa te readuca si pe tine in lumea copilariei. Scrie-i o scrisoare lui Mos Craciun in comentariu la acest articol, lasa-mi si adresa de email si numele cu care ai dat like paginii mele de Facebook , pana pe 30 noiembrie 2014.

La inceputul lunii decembrie, voi alege impreuna cu reprezentatii sponsorilor cea mai interesanta scrisoare si vom trimite castigatorului jucaria Ocean Explorer de la Bright Starts.
Voi anunta castigatorul cel tarziu pe data de 4 decembrie 2014 pe blog si pe pagina de Facebook si voi lua legatura cu el sau cu ea pe adresa de email lasata in comentariu.



Multa inspiratie iti urez!


13 comments

Write comments
Anonim
AUTHOR
19 noiembrie 2014 la 17:56 delete

Mosule ,nu as vrea sa te supar ,dar acum cred ca trebuie sa iti spun ce vreau anul acesta de la tine. In primul rand multa sanatate,iar in al doilea rand…….as vrea sa reinvii Spiritul Craciunului. draga mosule eu imi doresc o masina de gunoi dar m-as bucura si daca imi aduci Ocean Explorer din colectia Baby Einstein de la Bright Starts (dyva_kmy_bz@yahoo.com numele care am dat like este Mihaela Carmen)

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
19 noiembrie 2014 la 17:59 delete

Pai fetita mea isi doreste un carucior varianta mare de la 4 ani in sus si multa sanatate ii cere lu Doamne Doamne seara de seara cand o pun la nani .Enache Carmen. camy_happy_mother@yahoo.com

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
19 noiembrie 2014 la 18:00 delete

ps:carucior de papusi

Reply
avatar
sanditza
AUTHOR
21 noiembrie 2014 la 11:53 delete

Draga Mos Craciun, stii si tu, ca doar tu le stii pe toate , ca am o fetita, o cheama MARIA SOFIA si are un an si jumatate , e o alintata , o curioasa si o incapatanata, dar este unul dintre cei mai doriti si iubiti copii de pe planeta! Ne bucuram mult ca ii putem oferi dragostea si timpul nostru, insa ii oferim si jucarii ! A descoperit de ceva vreme cartile, le adora, le iubeste si are grija de ele!Nu le rupe chiar daca nu sunt cartonate..le aseaza frumos pe raft si il asteapta pe tati ca sa ii citeasca ! Imi vine sa plang cand ii vad , au ei momentul lor, si ma bucur ca au o activitate comuna! Toata ziua nu se uita la carti, insa cand intra tati pe usa , apare si Sofia cu o carte si ii explica (cum poate ea) ca e vremea sa citeasca amandoi! De aceea te rog sa ii oferi ei aceasta jucarie interesanta ! Iar daca nu va fi a Sofiei sa dea Dumnezeu sa ajunga la un copil care nu are jucarii asa de multe ca ea !

Reply
avatar
sanditza
AUTHOR
21 noiembrie 2014 la 11:55 delete

Anton Sandita , email: tsandita@yahoo.com...scuze !

Reply
avatar
Oana Pop
AUTHOR
21 noiembrie 2014 la 14:18 delete

Draga Mos Craciun,

Am rugat-o pe mami sa iti scrie din partea noastra. Pe noi ne cunosti cu siguranta, suntem Alexandra si Sofia. Anul acesta nu ne dorim decat sanatate pentru ca in rest avem multe jucarii si hainute. Dar daca totusi vrei sa ne trimiti ceva suntem sigure ca nu o sa te superi daca vom trimite mai departe cadoul tau la niste copii saraci care nu au nici hainute, nici jucarii si nici macar sanatate. Cred ca in anii trecuti nu i-ai gasit pentru ca nu au numar la poarta, casuta lor e veche si darapanata. Dar suntem sigure ca manutele lor s-ar bucura tare mult sa tina o jucarie nou-nouta.
Iti multumim Mos Craciun ca ne ajuti sa fim darnici si buni ca tine!

Alexandra si Sofia Pop
oana.iacob@yahoo.com

Reply
avatar
Mirela Bejinaru
AUTHOR
21 noiembrie 2014 la 23:58 delete

Draga Mosule,

Pe mine ma cheama Nicolae-Alexandru (iti inchipui cate cadouri voi primi de Sf. Nicolae?pfff...daca ma mai chema si Craciun) si sunt un bebe simpatic de 8 luni. Mi se spune Urlatel, cred ca stiu de ce. Recunosc, n-am fost cel mai cuminte baietel - sunt sigur ca stii ca ma trezesc noaptea de cel putin 5 ori, doar esti Mosu'. In schimb, mananc tot-tot din farfurie, chiar ma revolt ca mai vreau(acest lucru mi-a adus o a doua porecla - Sunkie, de la sunca...off, oamenii astia mari). Ce vreau eu de Craciun e s-o convingi pe mami sa dubleze portia de mar ras, sa ne mutam afara (e bine si in casa dar mai fain e afara) si o jucarie cu multe butoane, daca si canta sau vorbeste e perfect.
Multumesc draga Mosule si sper sa reusesti sa ne indeplinesti tuturor dorintele.
Andi

mail: mirela_bejinaru_lma@yahoo.com
Mire Bejinaru

Reply
avatar
STEFAN CORNELIU
AUTHOR
24 noiembrie 2014 la 21:30 delete

Puiutul meu mic e pe drum si in cateva saptamani va fi cel mai minunat cadou al vietii pt el i-mi doresc acest cadou minunat
stefancorneliu30@yahoo.com
stefan corneliu

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
24 noiembrie 2014 la 22:20 delete

Draga Mosule, puiuta mea este "obsedata" de pestisori si delfinasi si poate asa ar dormi mai linistita noaptea strangand acest minunat cadou !
Iti multumim mosule si te asteptam cu drag !
adriana.ioakeimidis@yahoo.com (Adriana Ioakeimidis)

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
24 noiembrie 2014 la 22:53 delete

Draga Mos Craciun,
Ma numesc Patricia Cristiana si am 2 ani si 2 luni.Mosule eu nu cer multe jucarii sau lucruri spun zi de zi de ou kinder, bobo si uta uta bebe (vrea sa plimbe bebele cu caruviorul).Daca tu Mosule care le stii pe toate crezi ca amfost cuminte si merit te astept cu un cadou.Ps stiu bine ca vii la mine si am invatat pentru tine cantecelul care te reprezinta .Mos Craciun.
Cu drag mosule.
Patricia

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
24 noiembrie 2014 la 22:56 delete

Am uitat gabrielatutila@gmail.com
Anonim

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
25 noiembrie 2014 la 09:28 delete

Draga Mos Craciun...eu sunt Nicholas .Anul acesta e primul an cand voi descoperii spiritul sarbatorilor,zapada Si bineinteles pe Mosul:)sunt cumintel ASA imi spune mami.imi doresc un mickey mouse povestitorul:)promit sa fiu cuminte in continuare:* roxanachivu
26@g.mail.com am acrid pe numele Roxy Rox

Reply
avatar
2 decembrie 2014 la 21:45 delete

Draga Mirela, si eu si sponsorul am hotarat ca spre tine va pleca premiul, iti multumesc!

Reply
avatar