i-Phone 5 sau to be or not to be

10:44:00 0 Comments A+ a-




Tot anul acesta 2012 eu am trait sub semnul i-Phone. Fara sa am bafta sa am un asemenea telefon. Am alte smartphone-uri, dar inca nu am reusit sa am un i-Phone.

Tot anul acesta am trait sub semnul Vodafone asteptand Webstock si visand la sacoselele rosii ale evenimentului si toate celelalte chestii rosii care anunta vizual evenimentul. Vodafone, Vodafone, Vodafone - lalalala. Daca nu era el, la Webstock taceam cuminte.

Intre timp am facut un blog de beauty suparata ca sunt blonda si ca nu imi merge mintea sa vorbesc despre i-Phone si alte gadget-uri. Culmea, blogul de beauty a avut succes. Culmea, mi-am dat seama ca acum am si mai mare nevoie de un i-Phone sa imi pozez cutiutele de creme si parfumurile si sa le postez rapid si elegant pe Facebook, Instagram si Pinterest. Al meu sot rade de mine si imi zice ca trebuia sa imi iau i-Phone de multa vreme ca sa nu ma mai chinui cu tehnologia.

Acum cateva zile am vazut ca BlogalInitiative face campania cu noul i-Phone lansat de Vodafone.
Azi vad nebunie pe Twitter cu efectele de dupa lansare. Tot poporul s-a dat pe i-Phone 5. Eu aseara am testat niste bigudiuri noi, asta e. Am facut si placinta si am testat jucarii noi cu Mihai pentru ca acusi face 2 ani. Mihai crede acum ca orice ecran e smart. E super funny, pana si copilul imi da de inteles ca imi trebuie un i-Phone.

Fac calcule sa vad daca pana la sfarsitul anului as putea sa imi cumpar chestia asta. Nu imi iese socoteala. Trebuie sa ii luam cizmulite lui Mihai si as vrea iar de la Primigi dintr-alea cu goretex sa se joace prin zapada. Si e posibil sa trebuiasca sa luam si sanie. Si hainute mai multe groase care costa mai mult decat ale noastre. Plus Craciunul...in acest an trebuie sa facem ceva mai special, ca piticul a facut 2 ani si are idei.
Toate acestea ar fi asa de frumoase cu un i-Phone alaturi pe care doar sa il pun la treaba sa marcheze si sa pastreze momente din viata noastra.

O lume intreaga si i-Phone vine in paralel.
Ca o filozofie.
Ca o impresie.
Ceva peste toate.

Eu vreau un i-Phone. A fi sau a nu fi. Pana pe 31 decembrie 2012 voi putea raspunde.