Despre poseta

10:47:00 0 Comments A+ a-

Daca poseta nu ar fi existat, noi femeile am fi avut o problema in a ne exprima personalitatea prin felul cum aparem in public. Poseta pentru mine este un obiect indispensabil oriunde as merge, da tusa finala tinutei mele si imi tine tot ce am nevoie la indemana. Daca am poseta care trebuie cu mine, stiu sigur ca ma voi simti bine, relaxata, feminina, eleganta. Uitandu-ma la colectia mea de genti, pot spune ca am o geanta pentru fiecare circumstanta posibila, pentru fiecare stare a mea de spirit, pentru fiecare dorinta a mea……insa tot parca mai lipsesc cateva. Daca as putea, as avea o poseta pentru fiecare zi.Nu am reusit insa sa ajung la brandurile consacrate - Louis Vuitton, Gucci, Hermes, Prada sau Chanel, dar am timp, pana atunci imi antrenez simtul de selectie.
Poseta este un accesoriu pentru care nu fac compromisuri si pentru care fac sacrificii de buget, nici nu ar avea sens sa fac altfel. Daca am o tinuta care nu prea iese in evidenta, poseta este cea care da acel “nu stiu ce” care diferentiaza o tinuta fara personalitate de o tinuta pe care o tii minte.
Si apoi poseta este ca o mica comoara, dar si un loc cu “secrete”, unde imi tin lucrurile necesare in timpul zilei, bani, acte, parfumul, rujul, carnetelul – e de ajuns sa te uiti in poseta unei femei si ai sa intelegi multe despre ea. Si fara sa vreau déjà categorisesc femeile cu care ma intalnesc uitandu-ma doar la accesoriul nr. 1:poseta. Si revin la o idée spusa mai inainte: fara compromisuri pentru accesoriul nr. 1 al feminitatii!
Ca si marci accesibile, recomand sa cautati printre modelele de la Calvin Klein, H&M, Tommy Hilfiger, Carla Sellini, Nine West si Lacoste.