Nivea Baby iti da 3 sfaturi pentru starea de bine a bebelusului tau

23:27:00 2 Comments A+ a-


Multe sunt activitățile care îl fac pe micuțul tău să se simtă bine, însă poate cel mai relaxant moment de peste zi este băița. Pe lângă beneficiile directe care țin de igienă, o băiță este și un prilej de bucurie pentru cel mic, deoarece contactul cu apa îl liniștește și îl face să se simtă confortabil.

Astfel, odată cu venirea anotimpului rece, este necesar să pregătești băița cu produse adecvate, special concepute pentru pielea delicată a micuţului.


Sfatul numărul 1: după spălare, pielea are nevoie de hidratare suplimentară, așa că este indicat să folosești o loţiune hidratantă ce restabileşte rapid nivelul de hidratare al pielii sensibile a puiuţului. NIVEA Baby Loţiune hidratantă cu pompiţă este foarte ușor de folosit, are o absorbţie imediată și calmează rapid pielea sensibilă a bebeluşului, susţinând funcţia naturală de protecţie datorită extractului natural de floare de lâmâie şi aloe vera. Dezvoltată în colaborare cu medici pediatri şi dermatologi, loţiunea nu conţine parabeni, alcool şi conservanţi.
Preţ recomandat: 14.64 lei (200 ml), 21.91 lei (500 ml)



Sfatul numărul 2: pentru protecţia completă a pielii micuţului tău în sezonul rece, adaugă în ritualul de îngrijire și Loţiunea de spălare de la NIVEA Baby, ce conţine ulei de migdale şi minerale naturale, nu irită ochii, fiind special creată pentru curăţarea delicată a întregului corp, inclusiv pentru căpuşor.
Preţ recomandat NIVEA Baby Loţiune de spălare: 14.64 lei (250 ml), 21.91 lei (500 ml)




Sfatul numărul 3: pentru momentele în care nu poți să apelezi la băiță pentru a reîmprospăta pielea micuțului, folosește şerveţelele umede Soft & Cream de la NIVEA Baby. Acestea curăță și hidratează intens în același timp, deoarece conţin o cantitate ridicată de cremă de gălbenele și acţionează rapid, calmând şi îngrijind pielea puiuţului.

Preţ recomandat NIVEA Baby Şerveţele umede Soft & Cream: 8.87 lei (63 bucăţi)

Sursa info: comunicat de presa Nivea

2 comments

Write comments
Lucica Lazar
AUTHOR
28 noiembrie 2015 la 12:27 delete

Multumim pentru articol este foarte util pentru mamici! :-* <3

Reply
avatar
Lacra Lacry
AUTHOR
7 decembrie 2015 la 09:59 delete

Si noi folosim produsele Nivea.. Sunt foarte bune si sunt bine tolerate de pielea delicata a copilasului!

Reply
avatar