Scholl Velvet Smooth, primul pas complet catifelat

12:56:00 4 Comments A+ a-




Nu stiu cum faceti voi, insa pentru mine week-end-ul inseamna neaparat o sesiune de pedichiura la domiciliu, adica imi fac singura pedichiura. De obicei ritualul e cam lung, baie in apa cu ceva saruri, scruburi, exfoliante, pila speciala pentru calcaie, folosesc diverse modele, nu imi place piatra ponce. Dupa toate astea, aplic o crema cat mai hranitoare, imi iau sosete si mai stau un pic asa prin casa.


De curand am descoperit pila electronica Scholl Velvet Smooth, ea face toata treaba prezentata de mine mai sus in cateva minute si o face repede si bine. Nu as renunta definitiv la ritualul meu de week-end, dar macar atunci cand am si alte lucruri de facut, o sa folosesc clar pila aceasta.

Mecanismul e super banal, invarti de acel buton si pur si simplu plimbi pila pe toata suprafata calcaielor, la final ideal ar fi sa faci totusi macar un scurt dus al picioarelor pentru a indeparta toate reziduurile de piele moarta ramasa si apoi sa aplici o crema. Scholl are si o gama de cosmetice dedicate picioarelor, merg la fix dupa pregatirea terenului cu aceasta pila.

Pila Scholl Velvet Smooth se gaseste acum in o gramada de magazine, farmacii, supermarketuri, costa cam 160 de lei, cu tot cu baterii. In timp va trebui doar sa cumperi rezerve, adica pila efectiv care se prinde in varf, insa cred ca poti rezista cateva luni bune cu o singura pila. Rezervele se gasesc la pachet cate doua la pret de 70 de lei aproximativ.

Scholl Velvet Smooth in actiune

Tinand cont ca vine vara, eu cred ca ati economisi multe produse si plimbari la salon cu aceasta pila, ati salva in primul rand timp si asta cred ca e foarte important.

Iata cam ce ramane pe pila si in urma tratamentului praful alb este de fapt gramada de celule moarte de care ne scapa rapid aceasta pila:

Scholl Velvet Smooth


Iata cum arata pielea de pe calcai inainte, la momentul la care trebuia sa imi curat calcaiele, trecusera 5 zile de la ultimul ritual clasic:

Before Scholl Velvet Smooth

Si iata aceeasi portiune curatata cu pila Scholl Velvet Smooth, doar dupa 2 minute de folosire:

After Scholl Velvet Smooth, 2 minute


E usor sa iei Scholl Velvet Smooth si cu tine in concediu, o folosesti cand si cum ai chef.
Si e super simplu de folosit si de barbati.

Voi ati folosit aceasta pila?

4 comments

Write comments
Irina
AUTHOR
26 aprilie 2015 la 13:37 delete

Chiar se vede rezultatul :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
26 aprilie 2015 la 21:40 delete

Sa o folosesti cu placere draga mea . <3

Reply
avatar
1 mai 2015 la 23:27 delete

Sa o folosesti cu spor in continuare!

Reply
avatar
Oana Stan
AUTHOR
21 mai 2015 la 20:54 delete

pare a fi un produs foarte practic. fain review-ul !

Reply
avatar